Salg og udlægning af rullegræs i København og omegn

Hvis I har brug for græs til en hvilken som helst opgave, måske til reparation af en gammel græsplæne eller anlæggelsen af en helt ny én, så har vi rullegræsset til jer. Rullegræs kan bruges til mange formål, heriblandt:

 • Almindelige græsplæner
 • Boldbaner
 • Omlægning og reparation af eksisterende plæner
 • Rullegræs til udstilling og messer
 • Bordpynt
 • Græstage

Rullegræs har mange fordele i forhold til selv at så sit græs. Det er hurtigt og nemt at anlægge, og man har på ingen tid en flot og ukrudtsfri græsplæne.

Træflis i Københavnsområdet

Der er mange grunde til at benytte træflis og bark i haver og grønne områder. Det har en nærende og beskyttende funktion mellem jorden og planterne i bedet. Det giver blandt andet:

 • Mindre vedligeholdelse af bedene
 • Naturlig ukrudtsbekæmpelse
 • Forøget plantevækst
 • Mere optimal trivsel for regnorme
 • Beskyttelse mod frost

Bekæmpelse af ukrudt med træflis

For at bekæmpe ukrudt i nye bede og grønne områder, skal der udlægges et lag træflis på minimum 10 cm tykkelse over hele området. Træflisen gør, at ukrudtet ikke får nogen sol, og ukrudtet vil derfor ikke spire. Det gør, at de rigtige planter, har de bedste forhold for at vokse sig store og sunde.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Send din specialopgave vores vej

​​Står du med særlige ønsker eller spørgsmål i forhold til dit græsplæneprojekt, så vil vi meget gerne høre dem og hjælpe dig mod den rette løsning, der både bunder i stærke græsruller og den korrekte håndtering af disse.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi mange års erfaring med diverse opgaver inden for græsudlægning, og vi kender derfor også godt til græsrullernes utallige formål og diverse særløsninger hertil. Kontakt os i dag på tlf. + 45 46 41 44 42 eller send en besked til os på mail@gartnergottlieb.dk og lad os om at udfolde dit græsplæneprojekt.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​"Vi har fået udført et anlægsarbejde i vores have. Tak til det meget kompetente personale og det flotte professionelle arbejde. Vi er yderst tilfredse og sender vores anbefaling."

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv, privat

nj@gartnergottlieb.dk

Tobias Røndbjerg

Salgs- og driftsdirektør, erhverv

tr@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Et uforpligtende tilbud

Send en besked til os omkring dit projekt med rullegræs eller træflis, og du vil modtage et uforpligtende tilbud fra os. Du kan også ringe til os på tlf. + 45 46 41 44 42 eller sende en mail til mail@gartnergottlieb.dk, så tager vi en snak om dine muligheder.