Sikring af kældre mod fugt og vand

Hos Anlægsgartner Gottlieb er vi eksperter i sikring af kældre mod vand og fugt. Vores autoriserede kloakmester har mange års erfaring med fugtsikring, og har løst både små og store opgaver.

Vi hjælper jer lige fra starten af med at lave en vurdering af problemet og til den endelige fugtsikring af kælderen.

Hør mere om sikring af vand i kældre på telefon 46 41 44 42.

Få et uforpligtende tilbud

Årsager til fugt, vand og kondens i kælderen

Der kan være mange forskellige årssager til, at man har vand eller fugt i kælderen. Fugt og vand i kældre kommer primært fra det omgivende terræn. Det kommer ind gennem væggene, gulvet, revner i rør eller murværk, dårligt murværk m.m. Fugten kan også komme, hvis der er for dårlig ventilation, der gør at kælderen ikke kan komme af med vandet. Dette kan dog i de fleste tilfælde klares med en affugter, eller bedre ventilation og udluftning.

Sikring af kælder i vand

Det er vigtigt, at man sikrer sin kælder mod vand og fugt. Det kan være svært at vurdere hvilke metoder eller teknikker, der skal anvendes for den bedste fugtsikring. Dette hjælper vi med, vi kommer ud og besigtiger jeres kælder, ejendom og omgivelser, inden vi kommer med vores anbefalinger til den bedste løsning til fugtsikring.

Indvendig og udvendig fugtsikring

Der findes mange forskellige måder at sikre ens hjem mod vand og fugt. Der er både indvendige og udvendige metoder. Vi ved, hvad der virker til forskellige situationer. Det kan være alt fra en højvandslukke i afløbet til en faskine ude i haven.

Få en uforpligtende snak om fugtsikring

Kontakt Anlægsgartner Gottlieb og få en snak om sikring af kælderen mod fugt og vand. Vi er klar ved telefon eller mail til at hjælpe jer. Ring til os på 46 41 44 42 eller send en mail på mail@gartnergottlieb.dk.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Gartner Gottlieb bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK