Kloakrenovering og strømpeforing i København

Autoriseret anlægsgartner og kloakmester Gottlieb har hjemme i Skibby, Sjælland. Vi kører på hele øen og har løst mange opgaver i København for både private- og erhvervskunder. Vi har mange års erfaring med renovering af kloakker og strømpeforing. Og vi står klar til at hjælpe jer!

I forbindelse med renovering af kloakker udfører vi:

  • Tv-inspektion
  • Strømpeforing
  • Brøndrenovering
  • Afpropning
  • m.m.

Kloakrenovering behøver ikke at være en meget dyr omgang, mange gange kan problemet løses relativt nemt og billigt. Det kan vi hurtigt lave en vurdering af med en tv-inspektion. Ofte kan problemet afhjælpes med en opgravningsfri kloakrenovering.

Hurtig udrykning ved kloakrenovering

Vi rykker hurtigt ud, hvis kloakken er gået i stykker og kræver en renovering. Vi kan være fremme inden for 1 ½ time ved akut opstået problemer i kloakken.

Medlem af Danske Kloakmestre

Vi er medlem af Danske Kloakmestre, hvilket er jeres garanti for, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Tilbud på renovering af kloakker og strømpeforing

Vi giver altid gerne et tilbud på renovering af kloakker, opgravningsfri kloakrenovering og strømpeforing i København og omegn.