Kloakrenovering og strømpeforing i København

Autoriseret anlægsgartner og kloakmester Gottlieb har hjemme i Skibby på Sjælland. Vi kører på hele øen og har løst mange opgaver i København for både private- og erhvervskunder. Vi har mange års erfaring med renovering af kloakker og strømpeforing. Og vi står klar til at hjælpe jer! I forbindelse med renovering af kloakker udfører vi:

  • Tv-inspektion
  • Brøndrenovering
  • Afpropning
  • m.m

I forbindelse med vores renovering af kloakker, foretager vi os naturligvis de nødvendige indgreb, som eksempelvis kan være tv-inspektion, brøndrenovering, strømpeforing og afpropning, alt afhængigt af din kloakering

Klar til kloakrenovering i Københavnsområdet

I tilfælde af, at du oplever problemer i forbindelse med dine kloaksystem i hjemmet eller virksomheden, kan du kontakte os og få hjælp med det samme. Vi ankommer til din akutte situation på ingen tid og finder frem til løsningen på problemet, så du igen kan vende tilbage til hverdagen.

Danske Kloakmestre giver garanti

Anlægsgartner Gottlieb er medlem af Danske Kloakmestre, hvorigennem det høje niveau, vi arbejder på, understøttes. Danske Kloakmestre lægger standarden for sikkerhed i vores produkt til dig som kunde, dette er særligt i forhold til kvaliteten af materialer og procedure, som selvfølgelig er i top hele vejen igennem.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Vi møder dine krav til specialopgaver

​​Kloakering kan tage mange former, der gør, at hver kloakopgave også er sin egen, eventuelt med særlige forhold, som der skal tages højde for i arbejdet. Ved mange specialopgaver er det nødvendigt med fagfolk fra flere ekspertiseområder til at håndtere alle delene af de mere omfattende opgaver, og derfor er det en fordel, at du hos Anlægsgartner Gottlieb får hele pakken til din kloakopgave. Vi har et stort hold af fagkyndige inden for anlæg og kloakering, der har lang erfaring med stærkt samarbejde på tværs af fagene om en fælles opgave.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Tilbud på renovering af kloakker og strømpeforing

Vi giver altid gerne et tilbud på renovering af kloakker, opgravningsfri kloakrenovering og strømpeforing i København og omegn.