Alle former for kloakarbejde på Sjælland og i København

Netop i disse år sætter klimaforandringer gang i mere og mere ekstreme vejrfænomener. Så hvor skybrud tidligere var 100-års hændelser, går der næsten ikke et år, uden at der kommer et eller flere skybrud rundt om på Sjælland eller i København.

Det stiller nye krav til det eksisterende kloakanlæg og har betydet skærpede standarder for etableringen af nye. Derfor bliver flere og flere private tvunget til at renovere deres eksisterende kloaker og udskifte gamle kloakledninger med nye. Så er de forberedt på de oftest enorme nedbørsmængder, der er blevet en fast tilbagevendende del af årets gang.

Samtidig stiller mange kommuner nye, skærpede krav om spildevandsseparation, så regnvand og vand fra husholdningen føres ud i hvert sit kloaksystem. Det skulle samtidig afhjælpe de uheldige tilbageløbsproblemer, mange især oplever i kælderetager i forbindelse med de voldsomme og heftige skybrud.

Få en professionel kloakløsning

Hos Anlægsgartner Gottlieb løser vi alle former for kloakarbejde for både private og erhverv overalt på Sjælland og i København. Især i København har vi rigtig mange års erfaring med kloakarbejde.

Gennem de seneste 15 år har vi således foretaget:

  • Almindeligt forefaldende kloakarbejde
  • Tv-inspektion
  • Etablering af nye kloakanlæg
  • Oprettelse af spildevandsseparation
  • Renoveringsopgaver på eksisterende kloaknet
  • Strømpeforing af beskadigede kloakledninger
  • Udbedring af forsikringsskader
  • Etablering af omfangsdræn
  • Rottebekæmpelse med intelligente fælder
  • Og mange andre former for kloakarbejde.

Vælg en kloakmester, der tænker på jeres have

Ved at vælge Anlægsgartner Gottlieb til at udføre jeres kloakarbejde, får I samtidig en autoriseret kloakmester, der tænker på, at de opgravede arealer gerne skulle ende med at blive til en pæn have eller en flot indkørsel igen, når kloakarbejdet er overstået.

Vi tænker hensynet til eksisterende haveanlæg og indkørsler ind i løsningen fra starten og sørger for, at vores anlægsgartnere står klar til at reetablere have og indkørsel, så snart vi er færdige med gravearbejdet.

På den måde får I hurtigere fjernet alle spor efter gravearbejdet og behøver ikke gå at vente i uger eller måneder på, at udendørsarealerne atter kommer til at se pæne og præsentable ud igen.

Vi kan også foretage renovering eller nyetablering af kloakanlæg i forbindelse med arbejder på jeres haveanlæg. Derved kan vi få ordnet alt arbejde i jorden på en gang, så I slipper for at få ødelagt en ny, flot have af et efterfølgende kloakarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde fra os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 46 41 44 42 eller sende en mail til mail@gartnergottlieb.dk, hvis du har brug for inspiration og et helt uforpligtende tilbud på jeres kloakarbejde. Vi kommer som sagt over hele Sjælland og i København. Så ring eller mail allerede i dag, så vi kan få gjort noget ved sagen.

Ny anlæg af kloak

Når der bygges nyt, så skal der for det meste anlægges en ny kloak i forbindelse med byggeriet. Vi hjælper jer med den mest optimale løsning, når I skal have tilsluttet en ny kloak.

Pres på kloaknettet

Flere steder er der behov for enten at renovere de eksisterende kloakker, eller helt udskifte de gamle kloakledninger. Som grundejer har man ansvaret for kloakken inden for sit skel.

Professionel bistand

Vi står klar til at hjælpe jer med at få lavet kloakken, så den kan klare det øgede pres. Vi hjælper fra starten af med professionel bistand og rådgivning hele vejen igennem processen.

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv

nj@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Uforpligtende tilbud

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på kloakarbejde, ny anlæg af kloakker m.m.