Renovering og strømpeforing af kloakker

Der er intet værre, end når afløbet driller og du står med en vask, et toilet eller måske ligefrem alle afløbene i huset, hvor du ikke kan komme af med vandet. Det kræver hurtig indsats og at du vælger en samarbejdspartner, der har det fornødne materiel til at finde og udbedre skaden.

Her kan en hurtig tv-inspektion identificere fejlen. Herefter er det muligt for os at lægge en plan for, hvordan vi hurtigst og mest økonomisk kan udbedre fejlen og de eventuelle skader, den har forårsaget.

Det samme gælder, når der skal lægges nye kloakker eller kloaksystemet skal renoveres. Her er det vigtigt, at alt planlægningsarbejde, diverse kommunikation med relevante offentlige myndigheder og selve arbejdet udføres af det samme firma. Så kører alt på skinner og efter en nøje fastsat plan. Så kommer I ikke ud for ventetider, fordi det ene firma ikke er klar til at gå i gang, når det andet er færdigt.

Udover nyanlæg og renoveringsopgaver, udfører vi også:

  • Tv-inspektion
  • Ilægning af strømpeforing
  • Udbedring af forsikringsskader
  • Opsætning af intelligente rottefælder
  • Brøndrenovering
  • Afpropning
  • Spildevandsseparering i brugs- og regnvand
  • Kloakering i det åbne land
  • Etablering af mini-renseanlæg i det åbne land
  • Omfangsdræn og drænarbejde omkring bygninger og anlæg

Spar tid og penge ved at bruge en anlægsgartner til kloakarbejdet

Endelig er det ekstra praktisk, hvis det firma som udfører jeres kloakopgave, samtidig er anlægsgartnere. Det betyder, at kloakken anlægges eller renoveres mest skånsomt overfor udendørsarealerne og at skaderne efter gravearbejdet hurtigt kan blive udbedret.

Vælger I Anlægsgartner Gottlieb til opgaven, bliver det efterfølgende reetableringsarbejde indarbejdet i projektplanen. Så står vores anlægsgartnere klar til at tage over, så snart kloakfolkene er færdige med at arbejde med kloakken. Så skal I ikke gå og se på en pløremark i uger eller måneder, mens I venter på anlægsgartneren. I stedet vender alting hurtigt tilbage til den måde, udendørsarealerne så ud på, før kloakarbejdet blev igangsat.

Medlem af Danske Kloakmestre

Som autoriseret kloakmester er Anlægsgartner Gottlieb medlem af brancheorganisationen Danske Kloakmestre. Det er jeres garanti for, at alt kloakarbejde udføres efter de gældende standarder på området. Samtidig bliver vores arbejde kvalitetskontrolleret af Byggeriets Kvalitetskontrol. Det sikrer jer, at alle kloakarbejder bliver udført med de rigtige materialer og at arbejdet er af højeste kvalitet.

Er uheldet ude, er vi hurtig fremme

Er uheldet ude og kloakken stopper, kan vi være fremme inden for halvanden time i København og omegn. Andre steder på Sjælland tager det lidt længere tid. Bare ring direkte til vores kloakafdeling på tlf. +45 46 41 44 42.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Kombiner kloakarbejdet med gennemgang af udendørsanlægget

​​Kloakrenovering behøver ikke at være en dyr omgang. Mange gange kan problemet løses relativt nemt og billigt. Det kan vi hurtigt lave en vurdering af med en tv-inspektion.

Overvej eventuelt at kombinere forestående kloakarbejde med en gennemgang af jeres udendørsanlæg - det giver god mening at optimere begge dele, nu hvor vi alligevel graver op. Vi sætter selvfølgelig en ære i at aflevere arealerne præcist lige så pænt, som vi overtog dem.

Logo

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv

nj@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på jeres kloakopgave

Uanset om i skal have anlagt nyt, renoveret eksisterende eller f.eks. skal have strømpeforet en beskadiget kloakstreng, er vi klar til at give jer et uforpligtende tilbud. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille. Så kontakt os allerede i dag på telefon +45 46 41 44 42 eller send en mail til mail@gartnergottlieb.dk.