Vinterservice med vintervagt til erhverv

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi vores helt egen vintervagt, der holder øje med vejrsituationen døgnet rundt. Vi starter vagten fra den første risiko for nattefrost begynder, og til foråret for alvor sætter ind, og risikoen for frost er væk.

Vi følger med i de lokale vejrudsigter for alle de områder, hvor vi har kunder. Derved kan vi bedre planlægge og igangsætte den rigtige vinterindsat på det mest effektive tidspunkt.

I frost eller sne – Anlægsgartner Gottlieb rykker ud

Så uanset om der loves frost eller kommer sne, står Anlægsgartner Gottlieb klar til at rykke ud og rydde udendørsarealer omkring boliger, firmaer og institutioner, private veje og alle andre steder, hvor det skal være til at færdes sikkert på trods af vejrsituationen.

Vi kører med noget af det mest moderne vintermateriel og anvender altid miljøvenlige tømidler, når vi forebygger og bekæmper opstået frost på kørebaner og udendørsarealer. Alt arbejde udføres af medarbejdere med mange års erfaring i vinteropgaver. Det er jeres sikkerhed for effektivt, rettidigt og holdbart arbejde.

Sammensæt selv den ønskede vinterservice til erhverv

Uanset hvilken type virksomhed, institution eller form for boligselskab, der er tale om, tilbyder vi komplette serviceaftaler, der sikrer jer altid farbare og ryddede veje og udendørsarealer. Vi har kunder inden for alle brancher - lige fra mindre detailbutikker og til store ejendomsselskaber og butikskæder. Vi samarbejder også med flere kommuner rundt om på Sjælland, hvor vi udfører mange forskellige former for vinterserviceydelser.

Hvilke ydelser, der skal være i jeres vinteraftale, sammensætter vi i samarbejde med jer. Hver enkelt aftale er nøje tilpasset til den enkelte kundes behov, så I altid er sikret det bedste resultat, og at arbejdet er udført rettidigt.

Vælg f.eks.

  • Snerydning af veje, p-pladser, fortove og stisystemer
  • Saltning eller grusning på alle befærdede stier, veje, udendørsarealer m.v.
  • Glatførebekæmpelse med miljøvenlige midler
  • Rydning af sne
  • Bortskaffelse af sne

Vi kommer overalt på Sjælland og i København.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Vinterservice til grunden omkring din virksomhed

​​Virksomhedens arealer skal være indbydende og lette at navigere i, dette gælder naturligvis også udendørsområderne, hvor sne og is kan forhindre den nemme tilgang af bygningerne og vise sig umulige at arbejde med, når det kommer til køretøjer.

Uanset om du også skal håndtere sneen hjemme hos dig selv, er det ikke aldrig optimalt, at du skal stå endnu tidligere op for at rydde sne udenfor din virksomheds bygninger. Få derfor mere tid til at fokusere på dit arbejde med en vinteraftale hos os, og lad dine bekymringer om sne og slud være vores ansvar.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv, driftsleder

nj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på effektiv vinterservice

Hvis du har brug for snerydning eller andet i forbindelse med vintersæsonen, så giver vi gerne et tilbud til din vinteraftale. Ring til os på telefon …