Sikring af kældre mod fugt og vand i København og omegn

Hos Anlægsgartner Gottlieb er vi eksperter i sikring af kældre mod vand og fugt. Vores autoriserede kloakmester har mange års erfaring med fugtsikring, og har løst både små og store opgaver.

Vi hjælper jer lige fra starten af med at lave en vurdering af problemet og til den endelige fugtsikring af kælderen.

Årsager til fugt, vand og kondens i kælderen

Der kan være mange forskellige årsager til, at man har vand eller fugt i kælderen. Fugt og vand i kældre kommer primært fra det omgivende terræn. Det kommer ind gennem væggene, gulvet, revner i rør eller murværk, dårligt murværk m.m. Fugten kan også komme, hvis der er for dårlig ventilation, der gør at kælderen ikke kan komme af med vandet. Dette kan dog i de fleste tilfælde klares med en affugter, eller bedre ventilation og udluftning.

Sikring af vand i kælder

Det er vigtigt, at man sikrer sin kælder mod vand og fugt. Det kan være svært at vurdere hvilke metoder eller teknikker, der skal anvendes for den bedste fugtsikring. Dette hjælper vi med. Vi kommer ud og besigtiger jeres kælder, ejendom og omgivelser, inden vi kommer med vores anbefalinger til den bedste løsning til fugtsikring.

Indvendig og udvendig fugtsikring

Der findes mange forskellige måder at sikre ens hjem mod vand og fugt. Der er både indvendige og udvendige metoder. Vi ved, hvad der virker til forskellige situationer. Det kan være alt fra en højvandslukke i afløbet til et faskine ude i haven.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

Hør mere om sikring af vand i kældre