Pasning af jeres grønne områder

For at jeres udendørsområde forbliver velplejet og overskueligt, tager vi os af områdets behov, hvor trimning og næring er tilpasset efter de specifikke vilkår og giver de perfekte rammer for langvarig trivsel og grøn velstand. Giv jeres besøgende det bedste indtryk, der afspejler jeres ambitioner og omtanke, når de er på vej inden for hos dit firma eller din familie. Samtidig opnår I også et større velvære hos ansatte eller beboere, og de mest optimale betingelser for at nyde underdørsmiljøet.

Få en erfaren anlægsgartner som partner

Alle fire ting kan I få, hvis I vælger at give opgaven til Anlægsgartner Gottlieb. Vi har over 15 års erfaring med anlægsarbejder og udendørsarealer og har klaret alt fra små projekter hos private til indretningen af udendørsarealerne i hele boligkvarterer. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vores over 50 medarbejdere står klar til at rykke ud og gå i gang over alt på Sjælland.

Vores hold af dygtige eksperter inden for gartneri og grøn service står klar til at håndtere enhver type opgave, som du står med

Et flot udendørsmiljø kræver kærlig pleje og vedligeholdelse

Ethvert udendørsmiljø er sin egen levende organisme, som har behov for vedvarende tilsyn, også jeres grønne område, for at fremstå livskraftigt og sundt. Når først udendørsmiljøet er blevet etableret, har det brug for jævnlig pleje, hvor alle elementerne i området tages i betragtning. Med vores vedligeholdelsesservice, har I altid veltrimmede og indbydende områder, der er helt i stil med samme ånd, de blev skabt i.

Oplev et friskt pust af blomstrende inspiration med flotte udendørsarealer, der er præcis efter jeres smag.

Få en fast aftale med Anlægsgartner Gottlieb

Så vedligehold og pleje af jeres udendørsarealer ikke noget, I behøver at tænke mere på. Vi:

  • Slår græsset
  • Luger ukrudtet
  • Klipper hækken
  • Fælder træer, før de forvolder skade,
  • Ordner planter, bede og beplantninger
  • Kantskærer, beskærer og fræser

Vi tilbyder også rådgivning om pleje og vedligeholdelse af alle former for udendørsarealer, ligesom vi kan tilbyde faste aftaler om:

  • Sæsontilpassede pleje- og vedligeholdelsesprogrammer med et nærmere tilrettelagt program for hele året
  • Brugertilpassede serviceordninger, der sikrer altid veltrimmede og velplejede udendørsarealer

Alt til en fast aftalt pris – næsten som at have abonnement på avisen.

Er udendørsarealerne løbet fra jer, kan vi også rykke ud, hvis der er brug for en egentlig oprydning med fjernelse af affald og ukrudt, samt rengøring og trimning af stier og gangarealer. Derefter kan vi tage over med regelmæssig pleje og vedligeholdelse af arealerne, så de altid fremstår smukke og imødekommende.

Endelig har vi stor erfaring med at etablere og vedligeholde legepladser, skulpturer, statuer og andre former for udendørsinventar og -installationer. Så har I specialopgaver på udendørsarealerne, I ønsker hjælp til, er det også noget, vi kan løse for jer.

Derefter kan vi tage os af det tilbagevendende behov for opretholdelse af jeres arealer, så de forbliver imødekommende og udfolder sig ligesom I ønsker det, uden at I behøver at bekymre jer om det.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Vi ordner din virksomheds grønne arealer

​​Få styr på udendørsområdet omkring din virksomhed med vores hjælp og få skabt et rent og klart udtryk af dit firma. Vores brede ekspertise inden for det grønne univers er din garanti for sikker og passende håndtering af det voksende liv foran din bygning.

Hvis du har særlige opgaver, du ønsker hjælp til, så står vi også klar til at tage fat. Hos Anlægsgartner Gottlieb er vi glade for anderledes projekter og altid spændte på nye udfordringer fuld af læringspotentiale, der styrker vores faglige kunnen og forståelse. Kontakt os i dag og hør nærmere om mulighederne omkring dit udendørsprojekt gennem et samarbejde med os.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Michael Deleuran

Driftsleder, grøn service

md@gartnergottlieb.dk

Ulrik Treschow

Driftsleder, grøn service

ut@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse og pleje af jeres udendørsarealer? Så kontakt os på telefon 46 41 44 42 eller send en mail til mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi få en dialog om, hvordan vi bedst muligt kan pleje og vedligeholde jeres udendørsarealer, så de altid fremstår venlige og imødekommende for både besøgende, beboere og ansatte.

en mail til mail@gartnergottlieb.dk, og vi kan tage os en snak om jeres udendørsprojekt og finde frem til den bedste løsning for jer.