Medarbejdere

Thomas Gottlieb

Adm. Direktør og Anlægsgartnermester

Tobias Røndbjerg

Salgs- og driftsdirektør

Michael Deleuran

Driftsleder, grøn service

Ulrik Treschow

Driftsleder, grøn service

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice

Anja Palmvig

Bogholder

Søren Grindsted

Sælger og Facility management

Jeannette Jensen

Receptionist

Jette Nikolajsen

Administrationschef

Dorte Wizel

Direktions supporter

Om Anlægsgartner Gottlieb

Det stiller helt særlige krav til de udendørsarealer, vi omgiver os med. Samtidig er det disse arealer, besøgende ser som det første, inden de kommer frem til vores hoveddør eller indgangsparti. Det er her de danner deres første indtryk om de mennesker, det firma, den institution eller den boligforening, de er på vej til at besøge. Det er også det, naboerne skal se på dag efter dag.

Det starter med valget af den rigtige anlægsgartner

Derfor er det vigtigt, at udendørsarealer og indkørsel tager sig så godt ud som muligt. Det kræver en god, kreativ og aftaleholdende anlægsgartner, der er helt nede på – og vel også i – jorden. Én, der kan se mulighederne, fange skønheden i stedet og skabe de udendørsarealer, der er brug for – uanset om det er en parkeringsplads til en butik eller et firma, et afstressende og rekreativt område for medarbejderne eller den have, du hver dag glæder dig til at komme hjem til, når arbejdsdagen er overstået.

Det har vi tit bevist, at vi kan levere – og ved at kombinere den autoriserede anlægsgartner med en autoriseret kloakmester, har vi hos Anlægsgartner Gottlieb A/S helt unikke muligheder for at blive jeres totalleverandør, når det gælder alt, der foregår i og på jeres udendørsområder.

Vores historie

Historien om Anlægsgartner Gottlieb A/S starter tilbage i november 2001. Helt nøjagtigt den 5. november. Her startede anlægsgartnermester Thomas Gottlieb virksomheden. Her startede anlægsgartnermester Thomas Gottlieb i Kyndeløse lidt syd for Skibby og nordvest for Roskilde. Siden har han føjet adm. direktør til sin titel.

Starten var beskeden. Materiellet bestod af en gammel trillebør, hans mors kultivator og så en gammel bil, der lige akkurat kunne holde sammen. Men viljen var stålsat, ideerne og lydhørigheden overfor kunderne var enorm, og snart spredtes rygtet om den dygtige, kreative og aftaleholdende anlægsgartner.

Før Thomas startede Anlægsgartner Gottlieb A/S, arbejdede han i lige omkring 11 år som driftsleder for et par andre anlægsgartnervirksomheder. Han var uddannet anlægsgartner, og hen over årene spirede ideen om at starte sit eget. Med tiden slog den rod, og i 2001 sprang han så endelig ud i det og etablerede sit eget. Det lille frø er så med tiden vokset og blevet til det Anlægsgartner Gottlieb A/S, vi kender i dag.

I dag har vi base i Skibby og er med over 50 ansatte en af de større anlægsgartnere på Sjælland. Vi tager imod opgaver af alle niveauer og løser dem overalt i København og på resten af Sjælland.

Grundlaget for vores succes

Lige siden starten har grundlaget været det samme, og gennem årene har vi – både Thomas Gottlieb, ledelsen og alle medarbejderne - gået målrettet efter altid at:

  • Levere kvalitet
  • Levere til tiden
  • Levere til aftalt pris
  • Have fokus på at realisere kundernes drømme

Samtidig har vi hele vejen igennem haft fokus på at lytte til kunderne og deres drømme om, hvordan de forskellige udendørsarealer skulle bruges. Uanset om det har været private haver, udendørsarealerne omkring et firmadomicil, parkeringsarealet ved et butikscenter eller de grønne områder i en boligforening, har vi gennem hårdt arbejde og flittighed skabt det udeområde, som vores kunder har efterspurgt - og oftest har vi også leveret mere end det, kunderne har forventet.

Samtidig har Thomas Gottlieb og resten af ledelsen gået efter at skabe en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og -klima for medarbejderne, hvor det er spændende og interessant at komme på arbejde hver dag, og hvor hverdagen aldrig bliver ensformig.

Undervejs er vi to gange blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed af Børsen. Det kræver en eksplosiv vækst, og at virksomheden er drevet effektivt og er bundsolid.

Forretningsområder

I dag beskæftiger vi os med alle former for anlægs- og kloakeringsopgaver overalt på Sjælland og i København. Opgaverne ligger primært inden for disse forretningsområder:

  • Anlæg og entreprise til erhverv, institutioner og boligforeninger
  • Pleje og vedligeholdelse for erhverv, institutioner og boligforeninger
  • Etablering, renovering og vedligeholdelse af private haver
  • Kloakservice for erhverv og private
  • Vinterservice
  • Facility Management/ ejendomsdrift

Du kan læse mere om de forskellige forretningsområder her på hjemmesiden.

Du er også velkommen til at tage kontakt til os på telefon
+45 46 41 44 42 eller skrive en mail til mail@gartnergottlieb.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning på netop jeres opgave inden for anlæg eller kloakering. For i grunden er vi de bedste!

Så finder vi den bedste løsning på netop jeres opgave inden for anlæg eller kloakering, og I kan igen komme videre med hverdagen.

Få ordnet din grund sammen med os

​​Hos Anlægsgartner Gottlieb kan du altid forvente det bedste, både i forhold til en balanceret tilblivelse af mål og arbejdsopgaver, kontrol af disse og udførelsen af selve arbejdet.
På alle fronter arbejder vi målrettet og ansvarsfuldt mod vores fælles målsætning for din grund, så du får en langvarig løsning, du kan regne med. Vi giver de stærke resultater lige fra begyndelsen.

Logo

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon +45 46 41 44 42 eller pr. mail på mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.