Ejendomsservice erhverv

Hos Anlægsgartner Gottlieb er ejendomsservice et vækstområde i fokus i disse år. Vores kunder har været tilfredse med samarbejdet inden for grøn service og vedligeholdelse, og opgaverne har grebet om sig. Derfor udfører vi nu en række serviceopgaver for vores kunder inden for ejendomsservice.

Nogle af de ejendomsserviceopgaver vi løser:

  • Viceværtsopgaver
  • Varmemesteropgaver
  • Tilsyn og småreparation af bygninger
  • Rekvirering af håndværkere
  • Rengøring af indendørs- og udendørsarealer
  • Vinduespudsning
  • Pleje og vedligehold af grønne arealer, fejning og snerydning, affaldshåndtering samt udendørs og indendørs belysning.

Andre opgaver inden for ejendomsservice

Men vi varetager også mange andre opgavetyper: Pæreskift, snerydning, radiatorer, der skal tilses - der er altid arbejde, der skal gøres på bygninger og ejendomme, uanset om man er et boligselskab, et butikscenter, en institution eller en større virksomhed.

Fleksibel og omkostningseffektiv ejendomsservice

Mængden af opgaver er ikke altid tilstrækkelig til at fastansætte éen eller flere medarbejdere. Lønudgifter, feriepenge samt køb og vedligehold af udstyr er tunge poster, og ofte vil det derfor bedre kunne betale sig at lade et professionelt firma tage sig af arbejdet.

Med en ejendomsserviceaftale hos Anlægsgartner Gottlieb betaler I kun for lige netop det arbejde, I får udført, og kun når der er behov for det. Enkelt, overskueligt og omkostningseffektivt!

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Michael Deleuran

Driftsleder, grøn service

md@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør mere om de ejendomsserviceopgaver vi løser.