Anlægsgartner i København

Ligegyldigt om du er privat eller I er et firma, en boligforening eller en offentlig institution, står Anlægsgartner Gottlieb parat til at løse alle opgaver inden for anlæg, brolægning og kloakering.

Skal I have:

 • Anlagt en ny eller renoveret jeres have
 • Tilplantet et større eller mindre areal
 • Lagt rullegræs
 • Opsat springvand eller andre vandinstallationer
 • Foretaget træfældning eller beskæring
 • Opsat højbede eller støttemurer i haven
 • Udført brolæggerarbejde
 • Foretaget kloakering
 • Udført tv-inspektion
 • Gravet kabler ned
 • Lagt asfalt i indkørsel eller på parkeringsarealer
 • Lokal afledning af regnvand

Så er vi altid klar til at se på opgaven og give jer et uforpligtende tilbud. Vi kommer i hele København og på Sjælland - Gartner Gottlieb - din gartner i København.

Flid, fleksibilitet og godt samarbejde

Uanset opgaven vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger. Samtidig går vi op i, at I som kunder føler jer trygge i hele processen og at vi får afleveret opgaven til tiden og inden for det aftalte budget.

Det sker kun gennem et godt og tæt samarbejde, hvor vi gennem en løbende dialog får den bedste forståelse for, hvad det er, I har brug for. Samtidig rådgiver og vejleder vi jer, så I kan træffe de rigtige beslutninger og om muligt får en endnu bedre og mere brugbar løsning, end I rent faktisk havde i tankerne.

Vi påtager os gerne projektstyring og koordinering med eventuelle andre leverandører, lige som vi kan sørge for kommunikationen med relevante offentlige myndigheder. Vi sørger også for at få indhentet de fornødne tilladelser og eventuelle data og kort over undergrunden, inden vi går i gang med anlægsarbejdet.

Så har I ideerne, kan vi understøtte dem med 15 års erfaring og ekspertise fra et utal af anlægsarbejder.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle, eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Kundeudtalelser

Referencer

Se et udvalg af tidligere udførte projekter her

Galleri

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Tobias Røndbjerg

Salgs- og driftsdirektør

tr@gartnergottlieb.dk

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise

km@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon +45 46 41 44 42 eller pr. mail på mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.