Opsætning af hegn i København

Vi tilbyder opsætning af flere forskellige typer af hegn i København. Vi har hegnet til jeres behov og ønsker! Hegn kan bruges til meget og mange forskellige opgaver og formål. Nogle gange skal et hegn være med til at beskytte en ejendom, være en æstetisk inddeling i et grønt areal eller noget helt tredje. Vi har opsat og monteret mange hegn til forskellige formål.

Hvilke hegn er bedst til formålet?

Det kan være svært at vurdere, hvilken type hegn man skal vælge. Vi har mange års erfaring med hegn og kan hjælpe til den bedste løsning til jeres behov og ønsker. Her er nogle af de typer hegn, vi opsætter:

  • Trådhegn
  • Raftehegn
  • Hestehegn
  • Smedejernshegn
  • Hegnsporte og låger
  • Hundehegn
  • Plankehegn
  • Bræddehegn

Hegn til private og virksomheder

Vi opsætter og vedligeholder hegn for private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Ønsker I en fast aftale omkring vedligeholdelse af hegn og grønne områder, eller har i brug et tilbud på hegnsopsætning i København, så laver vi gerne dette.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​I tilfælde af, at du har brug for hjælp til en større opgave, hvor der enten er behov for bedre overblik, store mængder af materiale eller fokuseret faglig arbejdskraft, finder du den hos os. Vi har løsningen til opsættelsen af dit unikke hegn og den helt rigtige sammensætning af fagkyndige til at udføre opgaven til fulde. Du er sikret et holdbart resultat af dit hegnprojekt, når vores medarbejdere med bred viden og erfaring på området, tager over og begynder på opgaven. Får di hegn op at stå sammen med Anlægsgartner Gottlieb og kontakt os allerede i dag på tlf. +45 46 41 44 42 eller mail@gartnergottlieb.dk.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv, privat

nj@gartnergottlieb.dk

Tobias Røndbjerg

Salgs- og driftsdirektør, erhverv

tr@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn

Kontakt os og hør mere om opsætning af hegn i København.