Hos Anlægsgartner Gottlieb tilbyder vi rensning og imprægnering af fliser

Forny dine fliser med hjælp fra Anlægsgartner Gottlieb, når vi fjerner det gamle lag af snavs ved en grundig rens og tilfører et beskyttende lag gennem imprægnering, så dine fliser får en holdbar løsning, hvor snavset holdes væk længst muligt.

Sådan udføres fliserens

Rensningen udføres med en professionel, skånsom rotationsrenser og rent vand.

Ved rensning åbnes porerne i fliserne, hvorfor vi altid anbefaler efterfølgende imprægnering med en langtidsholdbar nanoimprægnering.

Imprægneringen lukker overfladen og gør fliserne mindre modtagelige over for alger, snavs og vandindtrængning. Afslutningsvis fuges der med nyt fugesand, så fliserne kommer til at fremstå næsten som nye.

Rensning, algebehandling og imprægnering af fliser tilbydes fra 70 kr./m² (dog min. 2.500 kr.) afhængig af belægningens tilstand og arealets udformning samt størrelse.

Til sammenligning koster levering og lægning af f.eks. nye herregårdssten ca. 350 kr./m².

Anlægsgartner Gottlieb kommer gerne ud og laver en gratis prøve, foretager en opmåling og giver et tilbud baseret på netop jeres belægning.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Klart fokus på kvalitet

​​Vi går op i høj kvalitet og derfor ses dette i alle egne af vores arbejde, både fra vores fagkyndige medarbejder gennem udførelsen af opgaver og i de materialer og redskaber, som vi benytter os af til at skabe det stærkeste resultat hver gang.

Hos Anlægsgartner Gottlieb kan du være sikker på at få den bedste oplevelse, når du skal have ordnet dine fliser og har brug for præcis og professionel ekspertise. Tag kontakt allerede nu, ved at ringe til os på tlf. +45 46 41 44 42 eller send en besked til os på mail@gartnergottlieb.dk, og få din fliseopgave løst hurtigst muligt.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.