Drænarbejde af autoriseret kloakmester

Vi udfører drænarbejde for private, erhverv og offentlige institutioner i København og omegn. Vi har løst mange opgaver inden for drænområdet. Det vilde vejr og skybrud vi har i Danmark, sætter større krav til byens kloakker og evnerne til at dræne bygninger og grønne områder. Det kan medføre større skader hvis arealerne ved ens hus, have, eller virksomhed ikke kan drænes ordenligt.

Vi tilbyder alt arbejde i forbindelse med etablering af dræn. Lige fra rådgivning til selve udførelsen.

Omfangsdræn

Omfangsdræn kan være med til at beskytte husets fundament mod fugt og frostsprængninger. Det kan lidt sammenlignes med en tagrende på taget, der leder vandet væk. Det samme gør et omfangsdræn, det fører vandet væk fra fundamentet og ud i kloakken.

Se en film omkring etablering af omfangsdræn ved et parcelhus på Danske Kloakmestres hjemmeside.

Nedsivningsanlæg

Et nedsivningsanlæg bruges til at rense spildevand, hvis jeres ejendom ikke er tilsluttet det kommunale kloaksystem. Et nedsivningsanlæg renser vandet mekanisk, de faste stoffer bliver tilbageholdt i en septiktank og den filtrede væske ledes ud i nedsivningsområdet, hvor det fordeles ud i jorden. Septiktanken skal så tømmes med et fast interval.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på etablering af omfangsdræn eller nedsivningsanlæg

Kontakt os og vi kommer med et uforpligtende tilbud på etablering af nedsivningsanlæg eller omfangsdræn til jeres ejendom.