Nyplantning og planteopgaver i København

Anlægsgartner Gottlieb har mange års erfaring med beplantning af haver, grønne arealer, parker m.m. Vi løser derfor alle planteopgaver. Vi har hjemme i Skibby ved Roskilde og dækker hele Sjælland og Roskilde. Vi løser beplantningsopgaver for private husstande, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Levering af kvalitetsplanter til nyplantning:

  • Frugttræer
  • Stedsegrønne planter
  • Buske og hække
  • Roser og andre blomster
  • Slyngplanter
  • Træer
  • m.fl.

Planteopgaver

Vi har over årene løst mange planteopgaver for vores kunder. De traditionelle planteopgaver vi løser er: såning, nyplantning, plantevalg, haveplanlægning m.m. Vores uddannede anlægsgartnere står klar til at hjælpe jer med beplantningen.

Beplantning

Beplantning er i princippet en kunstig skabt vegetation. Man kan derfor godt kalde græsplæner og blomsterbede for beplantninger. Dagligt bruges ordet beplantning til grupper af træer eller buske.

Beplantningen kan enten være meget gennemtænkt og struktureret eller mere vild og dynamisk.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv, privat

nj@gartnergottlieb.dk

Tobias Røndbjerg

Drift og Salgs Direktør, erhverv

tr@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Nyplantning

Som anlægsgartnere med mange års erfaring er vi eksperter i nyplantning. Vi ny anlægger haver, parker, grønne arealer og laver nyplantning af træer, buske, bede m.m.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på jeres næste planteopgave, vi står klar til at hjælpe jer.