Brolægning i København

Anlægsgartner Gottlieb løser alle typer af belægnings- og brolægningsopgaver i København og omegn. Vi løser opgaver for både private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Blandt vores belægningsopgaver kan vi nævne:

  • Belægning til terrasser
  • Belægning til fortove
  • Belægning til havegange
  • Belægning til udendørs arealer
  • Belægning til indgangspartier
  • Belægning til parkeringsarealer

Vi har mange års erfaring med at udføre belægningsopgaver i natursten, beton, grus m.m. Så vi står klar til at hjælpe jer til den bedste løsning!

Kvalitet og god service

Når vi løser brolægningsopgaver for vores kunder, er det med hårdt arbejde, flittighed og god service. Vi leverer altid opgaverne til aftalt tid og pris.

Råd og vejledning

Vores uddannede medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede jer, så I får den bedste løsning til jeres opgave. Vi har løst mange hundrede brolægningsopgaver og har prøvet det meste, så vi kan altid komme med en professionel vurdering og vejledning.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Vi tager også specialopgaver

​​Hvis du mangler hjælp til at få udført et mere udfordrende projekt, er Anlægsgartner Gottlieb parat til at være netop dén hjælp. Uanset om du har særlige krav til materialer eller området kommer med forhold, der skal tages endnu ekstra hensyn til, så kan vores professionelle hold af belægningsansvarlige sørge for lige det, du har brug for af unikke sten til belægningen eller den nødvendige udføringsplan for arbejdet, som området kræver. Kontakt os i dag på tlf. +45 46 41 44 42 eller send en besked til os på mail@gartnergottlieb.dk og lad os give dig et godt tilbud på din belægningsopgave.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv, privat

nj@gartnergottlieb.dk

Tobias Røndbjerg

Salgs- og driftsdirektør, erhverv

tr@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Uforpligtende tilbud på brolægning

Få et uforpligtende tilbud på jeres brolægnings- og belægningsopgave.